Veganské kimči

Veganské kimči

Milí zákazníci,

dovolujeme si vám odtajnit, jak na to, abyste se udrželi i přes zimní měsíce ve formě čili zdraví jako řípy!

Náš domácí recept je kvašená zelenina, v poslední době jsme "obyčejnou" kvašenou zeleninu zaměnili za kimchi, které si ob týden vždy vyrábíme.

Proto se snažíme, aby i na krámku byli dostupné ingredience na tenhle úžasný kondiment. Zajděte si tedy pro tamari, chili a čínské zelí, často máme v nabídce i bílou ředkev v bio kvalitě z Countrylife a pusťte se do výroby s námi. Osvědčený recept viz níže, ale myslete na to, že fantazii se meze nekladou a kombinace zeleniny jsou čistě na vás!

Zajímalo by vás kvašení na vlastní oči? Chtěli byste se účastnit workshopu s naší kamarádkou Denisou, kterou přezdívám "královna fermentace"? Workshop plánujeme na březen, kvasit se bude i jarní býlí!

Recept najdete zde

Ilustrační fotografie je z webu cuketka.cz