Těštoviny

Těštoviny

V dnešní zeleninové bedýnce z biofarmy Olešná jsem zas našla poklady, první mi do ruky padla brokolice, lehce jsem ji povařila v osolené vodě, tak stejně i těstoviny pippe rigate z YESBez, promíchala jsem společně s voňavou sušenou bazalkou z YESBez, vedle v misce jsem smíchala smetanu ke šlehání, 4 šťastné vejce, pepř, hooodně utřeného česneku a muškátový oříšek a hrdě vylila na těstoviny s brokolicí. Myslím si, že u běžných jídlech vše stojí a padá na kvalitních surovinách a pak na dochucení, okořenění, proto dávám důraz na byliny, česnek a sůl.
Třešničkou na dortu bylo nastrouhání veliké hromádky famózního sýra z biodynamické farmy Bemagro, pro který si můžete skočit zítra do YESBez. Nasypala jsem ho na pokrm a zapekla 30minut v troubě.
Někdo si může říct, že se jedná o obyčejné zapečené těstoviny, nejedná! Jsou vážně lahodné!