Pečící symfonie

Pečící symfonie

Kdybyste nevěděli, co roupama dělat, tak doporučuji v YESBez nakoupit mouky, vanilkový cukr, prášek do pečiva, bio smetanu ke šlehání (chuťová slast zajištěna), tvarohy, rozinky, kokosový cukr a spustit pečící symfonii:))

Na výrobu těsta jsem použila 100g bio špaldové hladké celozrnné a 100g pohankové mouky, špetku soli, 80g kokosového cukru, 100g rozinek Thompson a 2lžičky prášku do pečiva z vinného kamene, smíchala jsem, vlila 60ml vlažné vody a 60ml olivového oleje (použít můžete i slunečnicový) a vymačkala jsem šťávu z půlky citronu, těsto jsem namačkala do dortové formy, předpekla jsem asi 10minut na 190st.

Mezitím jsem obešla zahradu, vyndala zbytky ovoce z lednice a nakrájela na kousky mišmaš (konkrétně meruňky, jahody a angrešt), vedle jsem smíchala tvaroh cca 250-300g se šťastným vejcem a bio vanilkovým cukrem z YESBez, šup s tím na korpus a na krém jsem rozprostřela ovoce, peklo se asi 20-30min.

Po vychladnutí jsem našlehala bio smetanu ke šlehání, kterou koupíte v YESBez jak jinak než ve vratném skle:) a bylo hotovo, pak jsem si taky vzpomněla výtvor vyfotit pro vás:)