Cizrnová dobrota

Cizrnová dobrota

Dnešní tip, namočená bio cizrna z YESBez, zesklovatim cibuli, přihodim vymačkaný česnek a zázvor, nasypu hromadu zeleného listí, v YESBez máme nyní kadeřávek, kapustu, porek v bio kvalitě a z Česka, zasypu kari (v YESBez jen kvalitní české koření od Benkoru), sůl (himalájskou nebo mořskou nerafinovanou taky u nás), za chvilku přidám nakrájená rajčata (čerstvá nebo v konzervě), přisypu cizrnu, nechám probublávat a nakonec dochutim šťávou z limetky a kokosovým mlékem, samozřejmě bude fungovat i obyč smetana. K obědu jsme měli s rýží basmati natural z YESBez, k večeři s plackama z mouky špaldové celozrnné v bio kvalitě jak jinak:) z YESBez od slavného Probia do placky balíme směs, pokapeme výtečným pravým biodynamickým jogurtem z YESBez a žranice je na stole.

Je to bombice rychlá a ke všemu pečujete o své zdraví, vašich dětí, o krajinu a životní prostředí, no kdo by tohle nechtěl, že?